Bouwbedrijf T. Groters B.V.

Samen werken aan de mooiste verbouwingen, dat is mijn passie!

Terry Groters
Aangenaam kennis te maken,

Terry Groters!

Terry Groters bouwbedrijf b.v. is een bedrijf dat staat voor overleg, samenwerking, kwaliteit en aanpakken. Als projectbegeleider en aannemer zorgen wij dat uw verbouwing, nieuwbouw of schadeherstel tot in de puntjes verzorgd wordt.

Na de MTS Bouwkunde en met een aannemersdiploma en uitvoerdersdiploma op zak, werkte Terry jarenlang als uitvoerder op de grote bouw. In 2007 besloot hij voor zichzelf te beginnen. Afkomstig uit een ondernemersfamilie was dat een logische keus. Terry Groters bouwbedrijf b.v. levert nu al jaren deskundig advies, kwalitatief hoogstaande materialen en degelijke constructies. Ook voor projectbegeleiding bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Ik sta u bij met raad en daad. Denk ik dat het beter, mooier en vooral praktischer kan? Dan laat ik dat weten. In mijn werk staat overleg met u als klant centraal. Al uw wensen zijn bespreekbaar en ik geef altijd objectief en eerlijk advies. Bovendien zorg ik voor de beste vakmensen voor uw project, mijn netwerk bestaat uit vele deskundige, betrouwbare mensen.

 

Het uiteindelijke doel is glashelder: een tevreden klant die kijkt naar een mooi eindresultaat, gebouwd volgens afspraak met kwaliteitsproducten door deskundige vakmensen.

Binnenkort uw project eens doornemen?

Heeft u een droom of weet u juist al precies wat u wilt? Samen met u komen we tot het perfecte plan.
Planning, vergunningen en de uitvoering zijn aan ons toevertrouwd.